Ανακοίνωση Συλλόγου Γυναικών Γαλατσίου : “Τέρμα πια στην κοροϊδία, πάρτε μέτρα για την πανδημία”

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Ανακοίνωση Συλλόγου Γυναικών Γαλατσίου : “Τέρμα πια στην κοροϊδία, πάρτε μέτρα για την πανδημία”

Συγκέντρωση μαζικών φορέων στο Γαλάτσι – Ανακοίνωση Συλλόγου Γυναικών Γαλατσίου :

“«Δώστε λεφτά για υγεία και παιδεία, όχι στην καταστολή και την τρομοκρατία! » και «Τέρμα πια στην κοροϊδία, πάρτε μέτρα για την πανδημία » βρόντοφώναξαν το πρωί της Κυριακής 21/3 εργαζόμενοι, άνεργοι, μικροί ΕΒΕ,
μαθητές και συνταξιούχοι στην συγκέντρωση στην Πλατεία Μανδηλαρά που οργανωσαν μαζικοί φορείς στο Γαλάτσι και στην πορεία που ακολούθησε.

Την συγκέντρωση διοργάνωσαν ο Σύλλογος Γυναικών Γαλατσίου (μελος της ΟΓΕ), η Επιτροπή Νέων Εργαζομένων και Ανέργων Γαλατσίου, η Ενωση Α/Α ΕΒΕ Γαλατσίου, η Επιτροπή Συνταξιούχων, η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων μαθητών Δήμου Γαλατσίου, ως συνέχεια της δράσης που έχουν αναπτύξει όλο το προηγούμενο διάστημα διεκδικώντας ουσιαστικά μέτρα ενίσχυσης του δημόσιου συστήματος υγείας, το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων, μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς, μέτρα προστασίας του λαϊκού εισοδήματος αλλά και ως απάντηση στην ένταση της καταστολής από την κυβέρνηση.

Στη συγκέντρωση μίλησαν ο Κώστας Μουδακης, πρόεδρος της Ένωσης Γονέων, η Μαρία Μαυρου, πρόεδρος του συλλόγου γυναικών, εκπρόσωπος μαθητών από λύκειο Γαλατσίου, ο Γιάννης Παπαδόπουλος από την Επιτροπή Νέων Εργαζομένων και Ανέργων και ο Γιώργος Κουρουλης, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Α Αθήνας – Γαλατσίου και μέλος της επιτροπής Συνταξιούχων Γαλατσίου.

Στην συνέχεια ακολούθησε πορεία στην Λεωφόρο Βεΐκου.

Αλγεινη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός, ότι μισή ώρα μετά την λήξη της πορείας, εμφανίστηκε κλούβα των ΜΑΤ επί της λεωφόρου Βεΐκου, στο ύψος του ΑΤ Γαλατσίου και οι δυνάμεις των ΜΑΤ παραταχτηκαν πανοπλες από ένα σημείο όπου περνούν κάτοικοι και οικογένειες με μικρά παιδιά για να πάνε μία βόλτα.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή